How?

Viljen skaber evnen til at kunne!

Hvis du som leder oprigtigt ønsker at udøve god ledelse og blive den bedste udgave af dig selv i den rolle, så kan du nå rigtig langt!

Vi er dem vi er som menneske; på godt og ondt. Og det er det, vi putter ind i den leder, vi også er, og som dem vi arbejder med oplever, vurderer og handler på.
Rigtig mange ledelsesværktøjer kan erhverves gennem kurser, men reelt bidrager de kun 15% til den ledelseskraft vi kan mobilisere. Resten kommer gennem vores eget engagement og evne til at give ting mening. Uanset hvor mange lederkurser du går på og uanset hvor mange diplomer og beviser du henter på disse, så handler det til sidst om, hvordan du er som menneske!

God ledelse begynder med personlig udvikling af lederen!

Jeg arbejder med et mix af konkrete værktøjer og lederens personlige udvikling. Nogle af værktøjerne er til dig som leder og andre er værktøjer til at du kan udvikle dig som menneske i din lederrolle.

Konkret arbejder jeg med ledere og organisationer om:

– Ledelse
– Mål og rammer
– Kommunikation
– Coaching
– Kultur
– Grundlæggende filosofi
– Præstationsledelse
– Fejlhåndtering
– Organisationsudvikling
– Teamwork
– Forandringsledelse


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/baehrenz.dk/z-box.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405