What?

“Det har jag aldrig provat,
så det klarar jag helt säkert!”
– Pippi

Jeg arbejder seriøst med mennesker og organisationer, der ønsker at blive den bedste udgave af sig selv! Jeg tilstræber i mit eget arbejde selv at efterleve dette!

Det er ikke mig du har brug for, hvis du ønsker hylende kampråb til “gå-glad-hjem”-møder eller skæg-og-fis til firmaskovturen.

Det er mig du tager fat i, hvis du ønsker at indgå i et samarbejde om at nå en ambition for dig selv eller din virksomhed.
Jeg har ingen skræddersyede færdigpakker, som jeg bare river ned fra hylden og propper i halsen på dig. Jeg ser hver ny opgave som unik, hvilket kræver dialog, forventningsafklaring og grundig forberedelse for at du får mest mulig ud af mig og det jeg kan.

Typisk vil jeg tilbyde:

  • Executive Coaching (ledersparring)
  • Konkrete forløb omkring ledelses-og/eller organisationsudvikling
  • Foredrag tilpasset din virksomhed og jeres mål

Da to opgaver sjældent er ens arbejder jeg ikke med faste priser. Prisen aftales for hver opgave. Første møde er oftest uden omkostninger med mindre der er tale om fx længere transport eller at en overnatning er nødvendig.   


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/baehrenz.dk/z-box.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405